2016. október 31., hétfő

Kiváló esélyek a karrierépítésre

Az LR-nél bárki előtt nyitva áll a karrierépítés útja. A három alapvető feltétel a sikerre való törekvés, a kitartás és a szorgalom. Ezek segítségével már számos LR Partner megvalósította álmait.
Az LR jutalmazási rendszere korlátlan kereseti lehetőséget biztosít bárki számára. A rendszernek köszönhetően akár heti tíz óra ráfordítással is jelentősebb mellékkereseti jövedelemre tehetsz szert. A karrierépítésnek szinte nincs felső határa! 
Legyen szó kiegészítő jövedelemről vagy karrierről, Te magad döntesz a sikered nagyságáról. Ez egy valóban tisztességes rendszer!
Hogyan támogatja az LR a karrieremet?
Az LR a karrieredet az LR üzletben a következő tényezőkkel támogatja:
Szisztematikus oktatási és képzési program
Egyéni szolgáltatások
Célzott támogatás 
Vonzó ösztönzési rendszer
Ha további kérdésed merülne fel az LR-nél lehetséges karriereddel kapcsolatban, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

LR Partner

A közvetlen értékesítésben való munka döntő előnye számomra a munkaidő szabad beosztása. Ezzel egyensúly teremthető a családi teendők elvégzése és a munka között. Egyrészt foglalkozhatok a gyermekeimmel, másrészt pedig igényes a szakmai kihíváson dolgozom. Az LR termékeinek kiváló minősége, az emberekkel való kapcsolat és eszmecsere jelenti számomra az ideális kombinációt. 
Ezenkívül a közvetlen értékesítésben mindenki egyenlő esélyt kap arra, hogy egyéni karriert fusson be. Annak a lehetősége is csábít, hogy felelősséget vállaljak saját csapatomért, és hogy sikeremet saját magam irányíthassam. Fontosnak tartom, hogy a jutalmazási rendszer áttekinthető legyen.
Keress bátran a részletekért


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése