2016. október 29., szombat

Aloe vera Freedom ivógél

Aloe vera Freedom ivógél és
Freedom ízület Plus kapszula
(Kód: 80850 és 80190)
10970 Ft . és a kapszula ára 8190 Ft Kinek javasoljuk ízületei fokozott védelmét?
Aktív életmódot folytatóknak, sportolóknak, illetve idősebbeknek. Ezen kívül mindenkinek, aki mozgásszervi problémákkal küszködik: pl. ízületi kopástól szenved, túlsúlyos, rendszeresen sportol, vagy foglalkozásából eredően túlterheli az ízületeit.

Miért ajánljuk az Aloe vera Freedom ivógélt és a Freedom ízület Plus kapszulát?
A Freedom ivógél a jól ismert aloe vera áldásos hatása mellett tartalmaz C-vitamint, valamint kondroitin-szulfátot, amely az ízületek természetes alkotóeleme, biztosítja szilárdságukat és segíti az ízületi folyadék termelődését. További anyag a közismert glukozamin-szulfát, amely egyrészt fokozza a kondroitin-szulfát pozitív hatását, és a porcállományra hat: erősíti a kollagén szálakat és szabályozza a porcokat károsító enzimeket. A kor előrehaladtával csökken a szervezet a glukozamin-termelő képessége.
A Freedom ízület Plus kapszula, a fenti alkotóelemek mellett tartalmaz mangánt, magnéziumot, E- és D-vitamint.
A mangán segíti a csontfejlődést, részt vesz a porc- és csontszövetek felépítésében és különböző enzimek képződésében. A magnézium a csontokban raktározódik. Szerepet játszik a csontképződésben és az izomzat anyagcseréjében. Az E-vitamin fontos antioxidáns, amely az enzimrendszer működésére hat. A D-vitamin pedig a csontszövet felépítésében vesz részt.
Miért érdemes együtt szedni az ivógélt és a kapszulát?
Ha intenzíven szeretnénk táplálni ízületeinket, akkor érdemes olyan kúrát csinálni, amelyben mindkét terméket alkalmazzuk. A Freedom ivógél az aloe vera ásványi anyag arzenáljával kiegészülve segít, hogy szervezetünk minden vitamint és ásványi anyagot pótolni tudjon, amely esetleg hiányzik. Így testünk képes az ízületek regenerálódásával "foglalkozni", és nem fog innen ásványi anyagokat és vitaminokat elvonni pl. a savasság vagy a vitaminhiányok leküzdéséhez. Ebben segít a Freedom ízület Plus kapszula, amely nyomelemeivel azokat a mikrotápanyagokat is pótolja, amelyekhez a mindennapi táplálkozásban nem jutnánk hozzá.
Hogyan fogyasszuk a Freedom ivógélt?
Naponta 3x30 ml-rel már ellátjuk ízületeink szükségleteit. Lehetőleg étkezés előtt, higítható vízzel vagy gyümölcslével.
Összetevők: Aloe Vera Barbadensis Miller gél (származási hely: USA/Mexikó, 88%), fruktóz, kollagénhidrolizátum, naracslé koncentrátum, kondroitin-szulfát (0,5%), glukozamin-szulfát, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), stabilizátor (xantán), tartósítószer (kálium-szorbát, nátrium-benzoát), természetazonos narancsaroma, L-aszkorbinsav, DL-alfa-tokoferil-acetát
Tápanyagok 100 ml-ben Napi adagonként
(90 ml) RDA%*
Energiatartalom (kJ/kcal) 165/39 149/35
Fehérje 3 g 2,7 g
Szénhidrát 6,9 g 6,2 g
Zsír <0,1 g <0,1 g
E-vitamin 8 mg 7 mg 58 %
C-vitamin 50 mg 45 mg 56 %
* Felnőtteknek ajánlott napi beviteli mennyiség.
Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépd túl. Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A terméket kisgyermekek elöl elzárva, felbontás után hűtve tároljuk.
Hogyan szedjük a Freedom ízület Plus kapszulát?
Naponta 2x1 kapszula az ajánlott mennyiség, bő vízzel, étkezések előtt vagy után.
Nemcsak a termék hatóanyag-összetétele laktóz- és gluténmentes, de a kapszulaburok tisztán növényi hatóanyagokból áll, ezért az ezekre érzékenyek is bátran szedhetik.
Összetevők: glukozamin-szulfát, zselatin, kondroitin-szulfát, E-vitamin, mangán-glükonát, hordozóanyagok (zsírsavak magnéziumsói), D-vitamin, színezék (titándioxid)
Hatóanyagok 100 g-ban Napi adagonként
(2 kapszula) RDA%*
glukozamin-szulfát 54 g 675 mg --
Kondroitin-szulfát 8,1 g 100 mg --
E-vitamin 866 mg 10 mg 83 mg
Mangán 81 mg 1 g 50 mg
D-vitamin 202 μg 2,5 μg 50 %
* Felnőtteknek ajánlott napi beviteli mennyiség.
Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépd túl. Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A terméket kisgyermekek elől elzárva tároljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése