2016. október 31., hétfő

Emma-Heming

Lightning kollekció Emma-Heming Willistől

Az élet esszenciái 3 üvegben

Ismerj meg egy új világot, a Lightning kollekció csillogó illatvilágát. Három mágikus, érzelmekkel teli illatesszencia Swarovski® kristályokkal nemesítve, melyek megtestesítik a ragyogó pillanatokat és az élet sokszínűségét. Emma Heming-Willis három különböző érzelmet mutat be Nektek, három értékes üvegbe zárva.
A Lightning kollekciót az LR és Emma Heming-Willis közösen alkották meg, a sztár elbűvölő és sokszínű személyiségéből inspirálódva. Mind a három illat – Essence of marine, Essence of rose és Essence of amber – egyedülálló érzelmeket sugároz, melyeket azonnal testközelben élhetsz át.
Merülj el Emma sugárzó és sokszínű illatvilágában.
LR-Lightning-Marine

Essence of marine

Tengeri. Virágos. Inspiráló.
Tiszta és friss fejillat bergamott esszenciáival, citrommal és vizes jegyekkel. A szívillatban a bors, a gyöngyvirág és az ylang-ylang harmonizál egymással. Végül a cédrusfa, a pézsma és a szantálfa virágos illatcsokrot alkotnak az alapillatban.
LR-Lightning-Rose

Essence of rose

Virágos. Gyümölcsös. Érzéki.
Frissítő, gyümölcsös jegyek és egy leheletnyi jázmin alkotják a fejillatot. A szívillat eleganciája a rózsa és a fűszeres, púderes esszenciák által teljesedik ki. Az alapillatot a pézsma és az édes, keleties jegyek varázsolják érzékivé.
LR-Lightning-Amber

Essence of amber

Keleties. Púderes. Csábító.
A gyümölcsös fejillat bergamottal, mandarinnal és cseresznyével csábítja az érzékeket. A szívillatban virágossá alakul a narancsvirág, a rózsa és az írisz kombinációja által. A meleg alapillatban a tonkabab, a vanília és a pacsuli egyesül.

Érdekelnek az új parfümök keress bátran

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése