2016. október 31., hétfő

Bruce Willis Parfüm kollekció !

Hollywoodi legenda testközelben – megérkezett Bruce Willis második illata!

Bruce Willis egyike a legsikeresebb és legkedveltebb világhírességeknek. Számtalan arcát ismerjük, egyszerre változékony és hiteles. A világsztár az LR-rel közösen fejlesztette ki első saját illatát, amely kifejezi személyiségét, és összeköti karakterét egy illattal.
2014. január 1-jétől kapható a második Bruce Willis-illat: a Bruce Willis Personal Edition.
2950 Bruce Willis

Bruce Willis Personal Edition

Maga Bruce és felesége, Emma Heming-Willis is részt vett az illat kreációjának legelső lépésétől a dizájn megalkotásáig minden fázisban, hogy az eredmény a lehető legtökéletesebb legyen. A közös munka során Bruce Willis különleges betekintést engedett az LR-nek magánélete kulisszái közé.
Az együttműködés gyümölcseként egy karizmatikus férfiaknak szánt, érett illat készült, határozott, egyenes karakterjegyekkel. A természetes bőr illata vegyül levendulával, friss dohány aromájával, kompromisszumok nélküli, büszke kisugárzást kölcsönözve viselőjének.

Bruce Willis új illatával elérhető:
  • Eau de parfum
  • 2 az 1-ben sampon és tusfürdő
  • After shave balzsam

Bruce Willis Edp – egy cseppnyi halhatatlanság

A ravasz fickók örökké élnek – akárcsak Bruce Willis legendája. Nagyvonalú, férfias és fékezhetetlen. Az akcióhős illata: erőteljes szantálfa és fűszeres, borsos illat keveredik, nyugalmat árasztó vetiverrel és energiadús grépfrúttal. Bruce Willis első illata – már most legendás. Kizárólag az LR-nél kapható!
Bruce Willis Products1

A Bruce Willis illatcsalád:
  • Eau de parfum
  • 2 az 1-ben sampon és tusfürdő
  • After shave balzsam

Lovingly – Bruce Willis első női illata

Egészen személyes történet inspirálta a világsztárt, hogy a feleségének Emma Heming-Willisnek illatot ajándékozzon. Szeretetének jeleként jött létre a Lovingly – az illat, amely olyan szenvedélyes, akárcsak ez a páratlan szerelmi vallomás. A csokornyi fehér virág és a friss citrusgyümölcsök fuvallata bájjal és életörömmel teli, érzéki aurával vesz körül. A szantálfa és a pézsma melegséget és tiszta romantikát kölcsönöz ennek a feledhetetlen illatnak. Ez az igaz szerelem!  
Illat: virágos – zöld – elegáns
Lovingly Products
„Emma iránti szerelmem ihlette.”
A Lovingly by Bruce Willis illatcsalád tagjai:
  • Eau de parfum
  • Parfümös Tusfürdő
  • Parfümös Testápoló

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése