2016. október 31., hétfő

Haute Parfum“ Guido Maria Kretschmertől

„Haute Parfum“ Guido Maria Kretschmertől

100 % Guido Maria Kretschmer két illatban. Egy neked és egy neki.

A tervező végre valóra válthatta régi álmát, hiszen együttműködésben az LR-rel megalkothatta első saját parfümkollekcióját. A parfümök különlegessége, hogy az illatok Guido Maria Kretschmer személyiségéhez köthetők: mint divattervező, mint művész, mint ember.
„Nem elég, hogy elkápráztat, meg is kell, hogy érintsen“, ez a tervező vezérelve, ami az általa kreált illatokban is visszaköszön: részletgazdag, emberközpontú, klasszikusan elegáns és egyedülálló.
GMK-Trailer
Guido Maria Kretschmer Parfum Men

Guido Maria Kretschmer uraknak

Keleties ▪ fűszeres ▪ sármos
Az energikus fejillatot a gyümölcsös mandarin és a frissítő citrusfélék határozzák meg, melyek Guido kellemes kisugárzását is jellemzik.
A szívillatban a dizájner munkája is fellelhető: a fűszeres bors találkozik a muskátlival és az értékes kasmírral.
Az alapillat pedig maga Guido Maria Kretschmer: a vanília melegsége férfias vetiverrel és valódi bőrrel párosul.
Guido Maria Kretschmer Parfum Woman

Guido Maria Kretschmer hölgyeknek

Virágos ▪ gyümölcsös ▪ érzéki ▪ keleties
Az enyhe fejillat olyan sokoldalúan csábító, mint Guido nyílt, szórakoztató személyisége – gyümölcsös mandarin, szilva és körte.
Az elegáns szívillatban a rózsa, a narancsvirág és a lótusz stílusos csokrot alkotnak.
Guido emberszeretetét az érzéki alapillatban tapasztalhatjuk meg: a szantálfa, a vanília és a pézsma vonzó egyveleget alkotnak.

Az üveg

Guido Maria Kretschmer dizájner az üvegek tervezésében is aktívan részt vett. Úgy, mint saját márkája, az üvegek is elegánsak, időtlenek és páratlanok. Az emberekből nyeri az inspirációját, azokból, akiknek alkot. A hölgyeknek kialakított parfümös üveg tervei egy különleges ruha finom anyagára emlékeztetnek. Az uraknak kialakított parfüm üvegén megtörik a fény – ez Guido Maria Kretschmer csillogó megjelenését szimbolizálja. Mindkét üveg egy finom szövettel borított, exkluzív dobozban érkezik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése